9-21 augustus; HerbieVan en Vancouver
Blijf op de hoogte en volg Eddy & Miranda
06 September 2007 | Canada, New Westminster
Echt geweldig al jullie reacties op onze blog dat doet ons echt goed, kippevel momenten! Ondertussen zitten we al een maand in BC, dus hoogtijd om onze pageviews een beetje op te krikken. We zijn inmiddels geslaagd voor een “camperized van”. We hebben heel wat speurwerk gedaan in de Autotrader en de Buy & Sell en zijn bij ons 6e visit gegaan voor een 1980 Dodge Ram Van V8, we noemen hem Herbie. Dit verliep natuurlijk niet smooth zoals je met ons misschien wel had verwachten. Wij moesten onze “goed”koop helemaal uit de USA halen bij een East Indian named Paul, stupid tourists! We zijn een hele dag onderweg geweest alleen om Herbie te bekijken en een klein rondje te rijden, dikke file op de highway en een vette lineup at the boarder. Maar na onze vingerprints en “irisscan”, of was het toch gewoon een camcorder foto;-) hadden we ons 3 maanden visum voor six dollar. Dit was in de buurt van Mount Baker. Paul kende een stel uit Nederland (Pier & Antho) welke erg behulpzaam waren toen we de volgende dag Herbie ophaalden en hij niet meer wilde starten, thanks for the two batteries! Herbie had een aantal jaren stil gestaan en moest 3 weken op de intensivecare bij de mechanic.
Op een dag werd ik in New Westminster om 6.15uur in de ochtend wakker gebeld door OMROP FRYSLAN. Er volgde een 8 minuten durend live interview voor het programma “Friezen Om Utens”, nog bedankt Pa! Na de vraag wat zie je als je uit het raam kijkt volgde, ‘er zijn daar ook beren toch?’. Jazeker maar ze lopen hier niet in de achertuin hoor, echt lache! Over een maand of wat bellen ze weer dus misschien worden we wel een vast item;-) Downtown Vancouver hebben we in Cloud9 genoten van een geweldig uitzicht en een lekker dinner. In afwachting van Herbie z’n operatie zijn wij maar vast naar Vancouver Island vertrokken.
06 September 2007 - 18:21
Remko:
Coele foto's en blij te horen dat het super gaat. Weten jullie al of/wanneer jullie onze kan nog op gaan komen?
Remko -
06 September 2007 - 18:35
Bote En Adrie:
Leuk weer eens wat te horen van jullie, en dat alles goed is. Als het met Herbie nu ook goed gaat na zijn opname op de intensivecare, zal het verder ook wel lukken. Maar hopen dat hij onderweg geen koorts krijgt. Veel plezier en hou hem tussen de lijnen.
groetjes van Bote en Adrie. -
06 September 2007 - 18:58
R En W En L:
leuk weer wat jullie te hebben gehoord. En wat een super mooie foto`s. Die van Miranda de beer is ook erg goed gelukt.
Lieve groetjes ons.
06 September 2007 - 20:51
Aad En Helen:
We hadden het met de collega's er over dat we al een tijdje niets meer hadden vernomen. Maar het gaat gelukkig goed met jullie.
We wachten het volgende bericht weer af. -
08 September 2007 - 14:47
Harry En Helma:
Mooi dat jullie nu ook een Amerikaan rijden!
We genieten van jullie verhalen.
Have fun.
Groetjes van Harry en Helma -