5-26 januari; Van Woodstock naar Mesa Verde
Door: Eddy & Miranda
Blijf op de hoogte en volg Eddy & Miranda
06 Februari 2008 | Verenigde Staten, Salt Lake City
Groetjes van de globetrotters.
07 Februari 2008 - 07:26
Jackie:
Ola reizigers.
Zitten weer mooie plaatjes bij. Nu op naar de sunshine state???
Lieve groetjes vanuit het koude Deventerse. -
07 Februari 2008 - 11:30
Geertje:
weer geweldige fotoos.en eddy speel jij echt gitaar gezellig.no goeie reis groetjes gerrit en geertje -
07 Februari 2008 - 20:29
Raymond:
Hoi mooi allemaal weer dat kroegentochtje had ik daar wel even mee willen maken haha gaaf man nou nog heel veel plezier en pas goed op jullie zelf groetjes raymond -
07 Februari 2008 - 21:11
Kees En Diana:
Hoi Ed en Miranda
nou hier een berichtje van ons, tjonge jonge wat zien jullie een hoop mooie dingen, zal goed tegen vallen als jullie weer in het kleine holland komen!! Ik denk dat het moeilijk wennen zal zijn! Op het werk in soesterberg vordert de verhuizing naar gilze. In september/oktober verhuizen de squadrons, en de rest volgt voor het einde van het jaar.Zoals het er nu uit ziet blijven marco te Hoeve en ik op het veld en gaan over naar het CDC. Het leven gaat hier bu wel heel erg snel en het leuke is er een beetje af, maar ja waar heb je dat niet. Vorig jaar is dian haar vader overleden, eind oktober, dus weer een trieste tijd, maar ja we moeten verder. Nogmaals het is zo leuk wat jullie doen, dat neemt niemand je meer af. By the way, ik zorg nog steeds goed voor je autootje hoor!! Nou tot mails en wij zijn blij dat het goed met jullie gaat. Liefs van ons en een dikke poot van onze hond NOAH en een spin van onze peos MISSY.TOT MAILS -
08 Februari 2008 - 01:42
Carl And Henny:
Beautiful pictures, and now you can make beautiful music with your beautiful new guitar, You guys are starting to look like a couple of hippies! So everything is beautiful haha. Looks like you had some nice (beautiful) sunshine too! You sure are lucky with that! Take care you two! Henny and Carl. -
08 Februari 2008 - 20:59
Marianne En Ab :
Hallo Miranda en Eddy wat hebben jullie al veel gezien.Prachtige foto's We blijven het volgen.groetjes oom Ab en tante Marianne. -
08 Februari 2008 - 21:38
Ida:
Hallo alle twee.harstikke mooie foto's and lots of history we can learn from the usa too.Awesome having another gitaar too,nu kun jy maar raak spelen.
Take care!! -
09 Februari 2008 - 11:01
Emmelie:
Hallo lieverds,
Wat een mooie foto's weer! En Raymond en ik hadden samenmet jullie die kroegentocht moeten maken! hahahahaha Nou veel plezier nog!
Seeeeeeeee youuuuuuuuuuuu!!!!! -
09 Februari 2008 - 21:07
Raymond:
Zit de boel weer even te bekijken en ben als muziekliefhebber toch echt jaloers hoor!!! Elvis nashville de bakermat vd countrymuziek hall of fame met namen als hank williams cash etc... prachtig om te wezen en te ervaren lijkt mij. En dan die prachtige landschapfotoos zit ze te bekijken en luister ondertussen naar een importcd uit nashville ook leuk maarrrr jullie zijn er!!! haha groetjes raymond en ps eddy bij terugkomst maken we samen een goede song die de hitparades even doet schokken oke haha ..... hou jullie taai en pas goed op jullie zelf -
10 Februari 2008 - 16:56
Marielle Harold:
Hey hello....
Wat een plaatjes weer zeg en indrukken niet te vergeten!!
Geweldig wat jullie allemaal mee mogen maken zeg, super!!
Vanuit hier wensen we jullie dan ook nog heel veel plezier en geniet ervan....
Greets Marielle en Harold -
10 Februari 2008 - 18:21
Anne En Mirjam:
Dit zijn mooie foto's. Lijkt mij geweldig om dat eens te zien. Doe Geertje en David en de kinderen de groeten en een mooie tijd daar toegewenst.
Groeten,
Anne en Mirjam + bern -
13 Februari 2008 - 13:27
Jos Van Zantvoort:
Hallo Eddy en Miranda
Heb na jouw berichtje van 14 jan. meteen jullie blog bezocht en op 18 jan. een berichtje teruggestuurd naar jouw mailadres. vandaag weer jullie blog bezocht en reageer nu maar eens op deze manier.
Geweldig, wat een avontuur en wat een belevenissen vergezeld van schitterende foto's. doe het jullie niet na, vind een ritje Friesland en deelname aan de 11 stedentocht ieder jaar al een hele onderneming. Blijf jullie via de blog zeer zeker volgen, genieten en versteld staan van de reisverslagen en geweldige foto's. veel succes, veel plezier, geniet, blijf gezond en tot horens.
groetjes, Jos -
19 Februari 2008 - 19:03
Hait En Mem:
Wat een groot verslag zeg ,en weer veel mooie indrukwekkende natuur gezien ,geweldig mooi hoor .En ook nog eddy county new mexico tegen gekomen,dat moet wel even vast gelegd worden vanzelf.En nu zitten jullie bij David en Geertje in Kalispell ,nog een fijne tijd daar ,en als jullie weer vetrekken een goeie reis en wees voorzichtig .Groetnis en leafs fan hait en Mem En think goed om elkoar .