27februari-11maart; Van SFransisco naar SDiego
Door: Mirened
Blijf op de hoogte en volg Eddy & Miranda
08 April 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het heeft even geduurd maar de faciliteiten om aan de blog te werken worden minder en minder. Vanaf neef Theo zijn we vertrokken naar ¨ Frisco¨ waar we met Herbie over de Golden Gate Bridge zijn gereden. Een mooie stad San Fransisco welke zelfs Mirandas goedkeuring kan dragen en dat gebeurt niet snel. Helaas voor ons was Alcatraz volgeboekt voor de dag en de planning liet het niet toe om een dag langer te blijven. Dus op naar Yosemite National Park waar nog altijd sneeuw lag. Eddy z´n leus ¨Miss You Snow¨ kon Miranda niet echt delen. Via een mooie wandelroute kwamen we bij de Upper en Lower Waterfalls en de bekende Half Dome, ook Mirror Lake bijzonder mooi. Nu op naar Sequoia National Park deze reuzebomen van 2100jaar oud zijn wel 35m in omtrek, het zijn met 90m niet de hoogste bomen maar wel met het meest volume. We hebben een 3maanden oude Sequoia gekocht van 10 cm welke we in onze achtertuin in Nederland gaan poten. Vervolgens naar LA via Hollywood waar we een straat naast Hollywood Boulevard hebben overnacht. LA alweer een stad welke Miranda goedkeurt, nog even en we emigreren! Ook nog even door Beverly Hills getoerd, tsjonge wat een katesn van woningen zeg. De volgende dag was het Miranda´s verjaardag, dus een lekkere taart gegeten in een parkje op de boulevard van Santa Monica. In het hippiedorp Venice hebben we even op het strand gelegen, het was toch nog wel een beetje fris. Zwemmen was er niet bij want zonder wet suit is het water veel te kkkoud. Omdat we naar Joshua Tree National Park wilden zijn we even via Palm Springs gereden waar 2 families, Nederlandse-Canadezen, overwinteren die we vorig jaar op Vancouver Island hadden ontmoet. Zij waren enorm verbaasd ons na 6 maanden weer te zien! Gezellig een potje hartenjagen die avond en een verjaardag gevierd met nog meer emigranten. We stonden, GRATIS, op het resort met mineraalzwembad dus heerlijk gezwommen, lekker warm zeg! Al deze luxe zijn wij niet meer gewend dus verder naar Joshua Tree National Park. Ontzetten mooi al die kleuren, de woestijn stond vollop in bloei, maar voor de Joshua Trees nog iets te vroeg. Voor een mooie zonsondergang zijn we naar een uitzichtpunt gereden, viel dit even tegen omdat vanwege de SMOG van LA er geen berg te zien was. Wel hebben we daar Bill ontmoet uit San Diego, die ons uitnodigde om later bij hem langs te komen. De volgende hebben we 2 uur gewandeld, naar een oase in de woestijn, 49 Palms, we hebben ze niet nageteld hoor! Het was een behoorlijke hike maar wel mooi! En zonder water op pad gaan is een slecht idée, zelfs voor 2 uurtjes!! Nog even terug naar LA voor een afspraak op het consulaat voor erkenning van de kleine en officieel de achternaam van het Globetrottertje vast te leggen.( ja en wat is het geworden???) Toen op naar San Diego waar we in een Jachthaven Bill hebben opgezocht, hij woont hier op een boot. ´s Avonds gezellig uit eten en ´s ochtends een lekker ontbijtje op de boot. En ja toen EINDELIJK (volgens Miranda) de States uit op naar Mexicooooo. Onze visum liep vandaag ook af en we willen hier natuurlijk niet nog eens 3maanden doorbrengen maar dan in een cel. Wat we verder beleefd hebben lezen jullie in het volgende bericht maar we kunnen vast verraden dat de Whale Watching een groot succes was!!
Groetjes ,
Mirened
09 April 2008 - 06:46
Amerikaas:
Het eerste nieuws vanuit Mexico volgt asap.Zijn momenteel in de miljoenenstad. groetjes mirened -
09 April 2008 - 07:26
Jackie:
Ziet er weer leuk uit!!!! Nog muchos plesieros!!
09 April 2008 - 09:42
Geertje:
nou veel plezier in mexico. groetjes -
09 April 2008 - 11:08
Hait En Mem ..:
Geweldig hoor het Verslag te lezen en dan die prachtige plaatjes bekijken .Maar dat Emigreren zet dat maar uit jullie bolletje ,want wij hebben hier ien jimme Heitelan ek prachtige plekjes waar jullie je kunnen nesttellen .Jullie hebben ook al een mooi plesierbootje gekocht zeker ha ha ha supper hoor .En dat jurkje staat je maar mooi Miranda ,je word er al echt een moedertje in ,en niet meer ijs eten hoor daar in Mexico .Nou geniet nog maar lekker van het mooie warme Mexico,en ook veel plezier straks met Frans en Marieke Toch geweldig dat jullie straks bezoek krijgen van je vrienden UT MAKKUM supper hoor .Een protte leafs fan us ut Makkum en think goed om jimme selfs en i,t lytse globetrotterje.en goed drinken blijven he (water) Nou Doeiiiii. -
09 April 2008 - 15:59
Jan Willem:
Weer een super verhaal en hele mooie foto´s.
Heel veel sucses daar in het land van de tiquilla en de taco´s.
Groetjes, Jan Willem -
12 April 2008 - 16:35
Raymond (bigbrother):
Hoi eddy miranda en toekomstige nazaat wat ben ik weer jaloers op hetgeen jullie allemaal zien en ervaren, prachtig! Wil jullie nog bedanken voor de verjaardagskaart plus foto deze heeft al een plekje onder de cactus aan de laurier hahaha. Met mij is alles goed ( still going strong en blijven ademhalen haha). Nou ik wens jullie nog veel plezier en pas goed op jullie zelf! Ik zal aan jullie denken en denk ook aan mij en we'll meet again! groetjes en dikke kus Raymond -
13 April 2008 - 13:10
Mama En Gerard:
Wat hebben jullie weer een prachtig verslag.En wat een mooie foto"s.Wat een grote brug zeg!En dan mexico stad,22miljoen inwoners wat groot zeg
Jullie beleven ook van alles.Maar doe voorzichtig aan, en let goed op elkaar, en de kleine je hebt al een mooi buikje.Het staat je mooi!!! Nou de groetjes en heel veel liefs Mama en gerard